• Altijd vers gebakken
  • Voor 17 uur besteld, volgende dag afhalen
  • Niet tevreden, geld terug

Klantenservice

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail: info@bakkerleo.nl of per telefoon 0546 - 828 863

Veel gestelde vragen

Fototaart bestellen

Als je van maandag tot met vrijdag voor 17:00 uur bestelt, kan je de bestelling de volgende dag afhalen. Als je zaterdag voor 17:00 uur bestelt, kan je de bestelling maandag afhalen. Uiteraard kun je ook een andere afhaaldatum kiezen tijdens het bestellen.

Je kan ieder formaat foto aanleveren. Controleer wel goed dat je geen korrelig beeld krijgt wanneer je een foto groter maakt tijdens het ontwerpen, dit zie je namelijk terug op de taart.

Dat kan zeker! Je kunt meerdere foto’s uploaden en zo de ruimte op de taart naar eigen wens invullen met eventueel mooie teksten erbij.

Je betaalt voor je bestelling online via iDEAL of in de winkel wanneer je de bestelling afhaalt.

Tijdens het bestellen kies je zelf een gewenst tijdvak binnen de openingstijden van de winkel, de bestelling zal in dit tijdvak voor je klaar staan.

Al onze foto/logotaarten zijn zonder gelatine en zonder dierlijke vetten. Echter kunnen sommige snoepjes ter decoratie wel gelatine bevatten, je kunt je voorkeur aangeven bij het maken van de fototaart. Bijna al onze taarten, vlaaien en gebakjes in de winkel zijn ook zonder gelatine en zonder dierlijke vetten. De enige uitzondering zijn de tompouces, deze bevatten wel gelatine.

Voor een wijziging van ophaaldatum of tijdstip kan je het beste bellen met de winkel. Voor het wijzigen van het ontwerp of formaat van de taart kan je het beste de bestelling annuleren door de winkel te bellen, en een nieuwe bestelling plaatsen.

Bij het bestellen geef je een afhaaldatum en tijdvak aan. Wanneer de bestelling binnen dit tijdvak niet is afgehaald, geven wij de bestelling vrij en gaan we over tot het verkopen van de producten.

Onze winkel

maandag08:30–18:00
dinsdag08:30–18:00
woensdag08:30–18:00
donderdag08:30–18:00
vrijdag08:30–18:00
zaterdag08:00–18:00
zondagGesloten

Ja, dit kan zeker! Door te bellen naar de winkel, kan je jouw bestelling plaatsen.

Een grote bestelling (vanaf 50 stuks) krijgen we het liefst 2 weken van tevoren binnen. Dan kunnen wij de werkzaamheden erop inplannen. Ben je toch wat later, bel gewoon! Dan kijken we wat mogelijk is!