• Altijd vers gebakken
  • Voor 17 uur besteld, volgende dag afhalen
  • Niet tevreden, geld terug
Zondagssluiting Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciƫle activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug, We hopen op uw begrip en staan maandag tot en met zaterdag met veel plezier en inzet voor u klaar!

Tevredenheids-garantie

In onze bakkerswinkels verkopen wij heerlijk vers brood en banket. Deze smakelijke producten hebben wel een beperkte houdbaarheidsdatum, daarom nemen wij deze producten nooit retour.

Wij doen er alles aan om je de lekkerste producten mee te geven. Wij controleren altijd de producten tijdens het bakken, opmaken, snijden en inpakken voor we het in onze winkels verkopen. Toch kan het gebeuren dat er wat mis is met je product.

In dit geval dien je binnen 2 dagen na afhalen terug te komen met het product in de winkel zodat wij samen het probleem kunnen vaststellen en een oplossing kunnen bieden door een nieuw product aan te bieden of het verschuldigde bedrag terug te geven. Bent u niet in staat om binnen 2 dagen terug naar de winkel te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.